Pakkingen

pakking01

Bij een pakking wordt je hele lichaam met een van onderstaande producten ingesmeerd. Vervolgens wordt je in folie gewikkeld en daarna wordt er een infrarood warmtedeken om je heen geslagen. De temperatuur van de deken wordt vervolgens ingesteld op 42 graden en zo blijf je 40 minuten liggen. De poriën gaan langzaam open en de pakking trekt weldadig de huid in.

Iedere pakking heeft zijn eigen specifieke werking en effect:

  • Lavendel; wanneer er sprake is van depressies, angsten, verkrampingen door stress, of een disbalans in je leven, dan is deze pakking aan te bevelen.
  • Cocos crème; deze pakking zuivert de huid en maakt de huid heerlijk zacht.
  • Aloë Vera; de extracten van deze plant werken perfect bij huidallergieën, psoriasis en eczeem. Daarnaast is Aloë Vera zeer kalmerend en ontspannend voor lichaam en huid.
  • Chocolade; met Vitamine A, zodat de pakking het verouderingsproces van de huid tegengaat. Verder geeft het ontspanning en bevordert het de transpiratie waardoor gifstoffen worden verwijderd.
  • Algen; deze pakking verwijdert dode huidcellen en stimuleert een goede bloedcirculatie. Afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt zacht en de pakking heeft een vochtregulerende werking.
  • Lotus; deze pakking wordt aanbevolen bij behoefte aan rust. Het is een voedende en vochtregulerende pakking. Deze pakking is zeer geschikt bij een geïrriteerde huid.

Het is heerlijk om na afloop van een pakking een massage te boeken (30, 40 of 50 minuten). Kijk voor de mogelijkheden bij massages.

Prijs pakking: € 55

Het weldadig effect van een pakking ervaren?

Bel direct met 06 2240 7158 of stuur een bericht via het contactformulier.